Maarten van den Driest

Ik collecteer omdat

Hallo,

Ik zamel geld in voor het AutismeFonds, omdat iedereen mee zou moeten kunnen doen, ook als we iets anders zijn. Ook als we nét een beetje anders praten of kijken.

Teveel mensen staan nu aan de zijlijn omdat ze onnadenkend worden uitgesloten. Dat is niet alleen onaardig maar een enorme verspilling van talent.

Daarom ben ik een leuke actie gestart, namelijk een blog-actie. In de autismeweek zal ik iedere dag een blog posten met uitleg over wat autisme betekent. Niet vanuit de medische optiek maar met een sociale blik!

Daarnaast houd ik een bak-actie maar die is gericht op mijn werk en misschien mijn naaste omgeving.

Help je mee?

Alle donaties worden besteed aan activiteiten voor mensen met autisme en hun naasten. Het AutismeFonds zal dit jaar onder meer een gezellige dag gaan organiseren voor mensen met autisme en hun naasten.

De Nederlandse Vereniging voor Autisme zet zich in voor een meer inclusieve maatschappij, doet onderzoek, overlegt met de overheid en andere maatschappelijke partijen, biedt informatie en advies aan iedereen die dat wil én ondersteunt door het hele land vele gespreksgroepen waarbij mensen met autisme en/of hun naasten ervaringen kunnen delen.

Daarom heb ik jouw steun nodig. Iedere bijdrage – klein of groot – is welkom. Dankjewel!

#KomInActieVoorAutisme

19 Donateurs
€ 353 Opgehaald