Marinda Baas

Ik collecteer omdat

Hi,
Ik zamel geld in voor het AutismeFonds, omdat ik wil dat zij zich in blijven zetten voor mensen met autisme en zich sterk blijft maken voor een autisme vriendelijke samenleving.

Daarom ben ik een leuke actie gestart!
In de week van autisme, 30 maart t/m 6 april, zal ik iedere dag 5 km wandelen. Ik doe dit samen met mijn nicht die ook een kind met autisme heeft.

Dit jaar staat de autisme week in het teken van 'de kunst van het evenwicht'. Iets waar wij dagelijks mee bezig zijn met onze dochter Nova. Continu afwegen wat wel en niet kan. Als moeder met long covid zijn we nog eens extra bezig met evenwicht. De week met dagelijks 5 km lopen zal een pittige uitdaging zijn maar wel een die nodig is om voor dit goede doel te blijven opstaan.

Help je mee door te doneren?

Alle donaties worden besteed aan activiteiten voor mensen met autisme en hun naasten. Het AutismeFonds zal dit jaar een gezellige dag gaan organiseren voor mensen met autisme en hun naasten. Voor ons zijn dit soort activiteiten heel erg belangrijk om naartoe te kunnen met Nova omdat, een 'gewoon' dagje uit niet iets vanzelfsprekends is voor ons.

Daarom heb ik jouw steun nodig. Iedere bijdrage – klein of groot – is welkom. Dankjewel!

#KomInActieVoorAutisme

44 Donateurs
€ 505 Opgehaald